Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatím poslední odvysílaný díl nové řady pořadu Výměna manželek vzbudil zájem, neboť se v něm objevil návrhář Osmany Laffita. Módní návrhář je vděčný za novou zkušenost, ale podruhé by už do stejného projektu rozhodně nešel. „Jsem rád, že to mám za sebou. Bral jsem to jako srandičku, ale legrace to vůbec nebyla. Znovu bych do toho nešel ani za milión. Tahle zkušenost mi stačila,” říká.

Laffita se v televizním pořadu musel starat o domácnost se sedmi dětmi. „Každý si buduje život tak, jak si přeje, a nemluvím o tom, jestli je někdo bohatý, nebo chudý. To, co jsem vydržel deset dní, ale prostě nejsem já,” říká designér.

Laffita prožil během desetidenního natáčení několik krizí. „Byl jsem v šoku, když jsem přijel na místo a sebrali mi mobil. Když jsem byl smutný, tak jsem nemohl ani chvíli mluvit s partnerem,” vzpomíná Osmany a dodává: „Velmi jsem trpěl, když mi pán zakazoval používat čistící prostředky, protože jsem velmi citlivý na pořádek.” Na celý rozhovor se podívejte na videu.

Reklama

Další články

Načítám