Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přítelkyně muzikálového zpěváka a herce Romana Vojtka (52) Petra Vraspírová (36) se tetelí blahem. V lednu vyrazila společně s Romanem na nádhernou dovolenou do Spojených arabských emirátů a neuplynul ani měsíc a jsou opět v teple.

Zamilovaný páreček si v prvním případě užíval společné chvilky ve dvou a vychutnával si pohodu na místních vyhřátých plážích. A tentokrát s sebou Vojtek vzal i dcerku Editu (7) a skoro tříletého syna Benedikta.

Vraspírová je z další prosluněné dovolené naprosto nadšená a na sociální síti hned zveřejnila fotku v plavkách. „Když máte za chlapa berana, který řekne jedeme zase, tak mlčky balím a neodmlouvám. Ale tentokrát s jeho ňufinkama,“ líčila nadšeně Vraspírová.

Rodinnou pohodičku si Roman Vojtek nadmíru pochvaloval. „Děkuju, že můžu trávit čas s těmi, které tak miluju, byl to zase nádherný den,“ zasnil se Vojtek, s jehož dětmi Petra vychází skvěle, a tak není divu, že si dovolenou v teple všichni skvěle užívají.

Hned po dovolené čeká sympatický pár návrat do práce. Muzikálová sezona se rozjíždí na plné obrátky a už začátkem dubna se Vojtek s Vraspírovou objeví v muzikálu Mamma Mia!, který se vrací do Kongresového centra v Praze.

Reklama

Další články

Načítám