Hlavní obsah
Článek

Pánové si v další epizodě Pevnosti Boyard opět přijdou na své. Dojde totiž na oblíbenou disciplínu, v níž soutěžící dámy ukazují své hrudní partie.

Při plazení na rotujících válcích už se divákům předvedly Kristýna Leichtová, Eva Perkausová i Gabriela Franková. Své síly a stabilitu, k jejímuž dosažení jsou větší ňadra výhodou, otestuje i Olga Lounová (43). Zpěvačka na svých koncertech publikum ráda oslňuje náročnými akrobatickými výkony, takže by jí soutěžní úkol neměl činit potíže.

„Jediné, čeho jsem se bála, byl bungee jumping, protože jsem ho nikdy nedělala. Vždycky jsem se nechala někde jenom vystřelit nahoru. Jinak jsem se bála, že to zkazím. Byla jsem kapitánkou týmu, tak jsem si nastudovala všechny minulé díly i nějaké francouzské díly, a taky jsem si pamatovala něco z toho dětství, takže jsem týmu ukazovala fotky, co se má kdy dělat a kdy se nemusí třeba bát,“ řekla po natáčení skvěle připravená Olga.

Poklad Pevnosti Boyard se pokusí ukořistit společně se Světlanou Nálepkovou (63), Vojtěchem Bernatským, Markétou Procházkovou a Davidem Křížkem.

Reklama

Další články

Načítám