Hlavní obsah
Článek

Dvě velmi slavné dámy, obě na vrcholu kariéry, vyrazily ve společnosti několika přátel do nočních ulic Hollywoodu. A i přesto, že se jedná o hvězdy populární po celém světě, během této procházky působily velmi nenápadně a jejich přítomnost nikde nevzbudila žádný povyk.

A bylo tomu tak i poté, co se herečka Kristen Stewart (33) spolu se svojí partnerkou Stellou Maxwell (33) usadila k venkovnímu stolu na terase místní francouzské restaurace, kde si během klábosení dopřály pár doušků vína, několik cigaret a mnoho vzájemných něžných dotyků, které zpečetily láskyplným polibkem.

Kristen, kterou proslavila upírská sága Stmívání, byla oblečena velmi neformálně do modrého džínového kompletu a bílého trička. Svůj ležérní vzhled herečka umocnila novým melírem v krátkých vlasech a červenými teniskami. Její přítelkyně Stella, která je jednou z nejslavnějších modelek světa, zvolila pro tuto příležitost kompletně černou kombinaci tenisek, džínů i koženého křiváku. Tváře obou dívek nenesly žádné stopy make-upu a obě k sobě, jak už to bývá jejich zvykem, skvěle ladily.

Začátek milostného vztahu těchto dvou výrazných amerických osobností se datuje zhruba rok zpátky, kdy byly v lednu loňského roku spatřeny v italském Miláně, jak se vášnivě líbají na zadním sedadle taxíku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám