Hlavní obsah
Článek

Ještě před pěti lety by nejspíš nabídku na reklamu, v níž by se měl objevit polonahý, nedostal. Chris Pratt na sobě ovšem zapracoval. Z obtloustlého komika se vypracoval mezi nejlépe placené herce a nemusí se obávat svléknout košili.

Loni se o něm mluvilo především v souvislosti s rozchodem. Chrisovo manželství s hollywoodskou kolegyní Annou Faris dospělo do slepé uličky a herecký pár požádal o rozvod. Jeho soukromí se tak v médiích probíralo ještě více než film Strážci Galaxie Vol. 2, v němž se vrátil jako Star-Lord.

Tato postava byla pro kariéru Chrise zlomová. Když totiž dostal nabídku ztvárnit komiksového hrdinu, výrazně zhubl a začal dřít v posilovně. Bývalý cvalík tak v roce 2014 v kinech předvedl vypracované tělo. Muskulaturu teď zúročil i v reklamě na pivo. Taťku, který u televize spořádá několik dvanáctek, ale rozhodně nepřipomíná. Chris propaguje nízkokalorickou variantu, která se na jeho figuře neprojevuje.

Za reklamu, která byla vysílána na Super Bowlu, Pratt zajisté inkasoval nemalou částku. V loňském žebříčku magazínu Forbes mu mezi nejlépe placenými herci patřilo 19. místo. Letos se u něj dá předpokládat výrazný postup. Čeká ho marvelovská týmovka Avengers: Infinity War i pokračování Jurského světa s podtitulem Zánik říše.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám