Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná modelka kavkazského původu Selena Weber v Malibu bydlí a na místních plážích je vlastně jako doma. Ani ne tak kvůli slunění nebo dovádění ve vlnách oceánu. Spíš jako profík, specializující se na propagační snímky spodního prádla či právě plavek. Místní krásné pláže s bílým pískem jsou mezi fotografy z celého světa značně oblíbené.

Důvodem je právě ona bělost zdejšího písku, která z něj činí ideální pozadí pro opálené ženské tělo. To na něm, jak se ostatně můžete přesvědčit v naší galerii, perfektně vynikne. Proto tu i Selena pracuje poměrně často. Naposledy se jí ale při focení stala malá nehoda z kategorie těch, jaké se modelkám stávají poměrně často.  Naštěstí nic vážného - když si upravovala košili, která se jí během focení trochu svezla stranou, vyklouzlo jí ven ňadro.

Selena to vlastně ani neřešila. Několika zkušenými pohyby uvedla celou věc do pořádku, košili narovnala, jak potřebovala, a mohlo se fotit dál. Na místě ale číhali také paparazzi, ti několikavteřinovou lapálii, které si nejspíš nikdo ani nestačil všimnout, zkušeně zdokumentovali.

Reklama

Další články

Načítám