Hlavní obsah
Článek

Kdo sledoval udílení cen Grammy v roce 2013, určitě má dodnes v paměti vystoupení Miley Cyrus (31) připomínající mládeži nepřístupnou show. Zpěvačka od té doby urazila pořádný kus cesty. Její vulgární projevy už naštěstí patří minulosti.

Na jevišti se tehdy odehrálo něco, nad čím publikum i televizní diváci nevěřícně kroutili hlavou. Miley se v oranžových latexových bikinách rozparádila jako erosenka a s Robinem Thickem v přímém přenosu předváděla něco, co bylo daleko za hranicí slušnosti. Její erotické projevy se ale kromě opovržení setkaly i s kladnými ohlasy a Miley zahájila éru koncertů, během nichž neudržela nohy u sebe a neustále vyplazovala jazyk.

Zběsilé období má naštěstí za sebou a už se prezentuje v jiném světle. Na milost ji vzal i herec Liam Hemsworth, který se s ní opakovaně zasnoubil. Miley mu už nedělá ostudu a prezentuje se jako skutečná zpěvačka. Na posledním udílení cen Grammy se žádného prohřešku nedopustila.

Před pěti lety připomínala herečku z filmů pro dospělé, letos se obešla bez jakýchkoliv obscénností. Miley si nechala narůst dlouhé vlasy a ve vínově červených šatech jí to při duetu s Eltonem Johnem moc slušelo. Na after párty zpěvačka oblékla černý overal, v němž odhalila trochu více kůže. Oproti jejím dřívějším výstřelkům šlo však také o velmi decentní model.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám