Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Štáb je již nějakou dobu připraven, každý zná své místo i úlohu. Všichni přesně vědí, co budou dělat. Na chyby tu není prostor. Nervózně přešlapují, všude je ticho, slyšet je jen burácení vln. Je sice teplo, ale od oceánu vane trochu chladný vítr.

A pak se objevuje na scéně ona... Bohyně, s nejslavnějším pozadím světa! Žena, kterou mnozí odborníci označují za nejvlivnější osobnost americké televizní zábavy.

Kim Kardashian (43) na sobě má jen kalhotky, a zcela průsvitné negližé, jehož úlohou rozhodně není zakrývat její intimní partie. A také to nedělá. Naopak! Čerstvě trojnásobná matka moc dobře ví, na čem stojí její sláva.

Štáb se okamžitě dává do práce. Je to dobře secvičený tým. Aby ne, její čas je velmi drahou komoditou. Ale tahle práce jistě přinese své šťavnaté ovoce. Je jasné, že její skalní fanoušci se odvážného fotosetu, z něhož vám přinášíme paparazzi ochutnávku v naší galerii, už nemohou dočkat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám