Hlavní obsah
Článek

Golfistka Šideri Váňová je v poslední době ve sportu velmi úspěšná, takže se jí málem nepodařilo ani najít pár dní pro focení druhého kalendáře. "Tentokrát to trvalo jenom dva dny," svěřila Šideri na jeho křtu, kde vystřídala hned dva velmi provokativní modely. Na greenu si takové róby neužije, tak co už.

"Můj diář začíná být opravdu hodně napráskaný. Teď jsem slavila velký úspěch a doufám, že jsem se zapsala zlatým písmem do historie českého golfu, protože jsem se dostala na nejvyšší evropský okruh a uhrála jsem kartu na rok 2018. Otevřela se mi tak cesta na olympiádu, protože můžu začít sbírat body do světového žebříčku," pochlubila se nám sympatická zrzka.

Probrali jsme samozřejmě i její model, ve kterém vypadala, jako by byla skoro nahá. "Je pravda, že toho na sobě moc nemám. Když jsem si tyhle šaty vybírala, bylo tam šero a zdály se mi docela decentní. Až doma jsem zjistila, že jsou úplně průsvitné," svěřila. Po křtu se z nich ovšem převlékla do méně provokativního kousku. V černém kostýmku s hlubokým výstřihem ovšem zase předvedla skoro celou podprsenku.

Reklama

Další články

Načítám