Hlavní obsah
Článek

Na natáčení rodinného filmu Kristýna Kociánová (39) jen tak nezapomene. Představitelka sestřičky Mirky ze seriálu Ordinace v růžové zahradě musela během natáčení jedné ze scén rodinného filmu Dukátová skála překonat svůj strach z výšek. Coby filmová manželka horolezce v podání Filipa Blažka měla za úkol vyšplhat na třicet metrů vysokou skálu.

„Po celém dnu natáčení se začalo rychle stmívat, bylo potřeba mě natočit na vršku skal. Skutečně jsem musela na skálu vylézt, což jsem nikdy nedělala. Po tom, co jsem se na skálu vysoukala, tak jsem zjistila, že místo natáčení je o skálu vedle a já jsem musela přeskočit metr a půl na druhý komín,” popisuje vypjatý moment herečka a dále dodává: „To se mi stáhl zadek a nevěděla jsem, jestli to dám. Tam jsem měla momentík, kdy jsem zastavila natáčení. Díky Filipovi a režisérovi jsem nakonec skočila.”

Všechno zlé je ale k něčemu dobré. Adrenalinový zážitek se Kociánové zalíbil natolik, že se začala zajímat o horolezectví. „Vlastně bych se tomu někdy ráda věnovala, zatím na to ale není úplně čas,” uvedla Kristýna Kociánová.

Reklama

Další články

Načítám