Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelingovou kariéru zahájila v šestnácti letech, tu hereckou o něco později. A daří se jí v obou. Aby také ne, když matkou třiadvacetileté Margaret Qualley (první jméno Sarah v herectví ani modelignu neužívá) je herečka Andie MacDowell a otcem model a hudebník Paul Qualley.

Hereckou popularitu Margaret sbírá především díky účinkování v úspěšném seriálu Pozůstalí, v němž ústřední roli ztvárnil manžel Jennifer Aniston Justin Theroux. S Russellem Crowem a Ryanem Goslingem si zase zahrála ve filmu Správní chlapi a v Death Note účinkovala s Willemem Dafoem. Zkrátka samé zajímavé zkušenosti v doposud nepříliš rozsáhlé filmografii. Na pomezí herectví a modelingu pak byla reklama na parfém Kenzo.

Jejím nejnovějším modelingovým úspěchem je kampaň pro značku Kate Spade. Jde o počin k 25. výročí značky a společnost v něm propaguje nové, ale připomíná i starší a dnes již ikonické kousky ze svých kolekcí. Ty jsou vždy jako jediné v barvě, modelka a pozadí pak černobílé.

Margaret má dva starší sourozence, jednatřicetiletého bratra Justina a sedmadvacetiletou sestru Rainey, jež je také herečkou.

Reklama

Další články

Načítám