Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželství herce Ewana McGregora (46) a Eve Mavrakis (51) je definitivně v troskách. Jen několik měsíců poté, co herec přiznal milostný poměr s hereckou kolegyní Mary Elizabeth Winstead (33), došlo i na žádost o rozvod.

Důvodem rozvodu jsou oficiálně, jak už to tak bývá, neslučitelné rozdíly. Ewan a Eve vstoupili do manželství po krátké známosti. Společně se usadili v Los Angeles, kde vychovávali čtyři dcery. Kromě Mathilde (21), Esther (16) a Anouk (6) adoptovali Jamiyan (16) z Mongolska.

McGregor, který se proslavil ve filmech Trainspotting, Moulin Rouge či Andělé a démoni, byl loni s kolegyní ze seriálu Fargo Mary Elizabeth Winstead nachytán fotografy při líbačce. Zjevně se však nejednalo o krátkodobou aférku, protože jinak by herec po 22 manželství nikdy na rozvod nepřistoupil.

McGregor nedávno vzbudil pozdvižení na předávání Zlatých glóbů, kde získal cenu za seriál Fargo. V děkovné řeči totiž poděkoval jak manželce, tak milence.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám