Hlavní obsah
Článek

Na slavnostních recepcích Ivana Trump (†73) vždy vystupuje jako profesionálka znalá poměrů v nejvyšších společenských kruzích. V Londýně ovšem hrozilo, že se zařadí mezi celebrity, které nezvládly vystupování z auta. Tentokrát to bylo opravdu o fous.

Slavná česká rodačka má za sebou čtyři rozvody, s bývalými manžely však udržuje dobré vztahy. Ať už jde o současného amerického prezidenta Donalda Trumpa, či její poslední úlovek Rossana Rubicondiho, není mezi nimi žádná zášť.

S nejmocnějším mužem celé planety má Ivana tři dospělé potomky, takže nikoho příliš nepřekvapí, že jsou spolu zadobře. Vlivná podnikatelka má však velmi blízko i k o 23 let mladšímu exmanželovi s pořadovým číslem čtyři. Za Rubicondiho se provdala v roce 2008 a po roce už byli rozvedeni. Přesto jsou dodnes blízkými přáteli.

Ivana společnost svého exmanžela vyhledala během pobytu v Londýně. S mužem, který je stále blízko jejímu srdci, vyrazila na večeři. Seniorka s charakteristickým drdolem se do restaurace nechala dovézt autem, z něhož vystoupila přímo před objektiv fotografa. Tomu se podařilo zachytit jen její stehno. Nechybělo však příliš k tomu, aby zvěčnil i partie, které skutečné dámy odhalují jen v ložnici a koupelně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám