Hlavní obsah
Článek

Když na počátku nového tisíciletí do kin vtrhnul válečný velkofilm Pearl Harbor, Josh Hartnett divačky zaujal stejně jako jeho kolega Ben Affleck (51). Kde je atraktivnímu herci konec?

Joshovi bylo v době premiéry hollywoodského trháku 22 let. Z mladíka, který divačky dojímal svým nesmělým pohledem, je zralý muž, který se v létě zařadí mezi čtyřicátníky. Po Pearl Harboru se o něm mluvilo jako o velkém hereckém talentu, další velké úspěchy jej ale nečekaly. Dokonce se mohlo zdát, že ze světa filmu zmizel. Josh se však realizoval v nezávislých snímcích, které neměly moc početné publikum.

Herec se také objevil ve třech sezónách hororového seriálu Penny Dreadful. Na červeném koberci se Josh vyskytuje jen vzácně. Výjimku udělal kvůli japonsko-americkému filmu Ach, Lucy!, který v Paříži uvedl s režisérkou Atsuko Hirayanagi.

Partnerkou Hartnetta je už od roku 2012 herečka Tamsin Egerton. Společně se ale před fotografy objevují jen ojediněle. Herecký pár si soukromí přísně střeží. Loni se jim narodil druhý potomek, své děti však před médii skrývají a tají i jejich jména.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám