Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Kate Moss (50) prožila největší slávu v 90. letech minulého století, Gigi Hadid (28) se v té době teprve narodila. Věkový rozdíl jedné generace však v kampani není vůbec patrný.

Legendu, která do světa modelingu vnesla trend záměrné neupravenosti, a pátou nejlépe placenou krásku současnosti by spolu očekával málokdo. Modelky s rozdílem jedné generace spojila kampaň luxusní obuvní značky Stuart Weitzman.

Kate Moss měla v minulosti našlápnuto k utopení svého renomé v alkoholu. Na bary ale naštěstí zanevřela a nyní je důkazem toho, že kariéra se dá dělat i po čtyřicítce. Místo mol je však k vidění v kampaních, v nichž lze realitu přikrášlit Photoshopem.

Gigi by sice mohla být dcerou Kate, v kampani však věkový rozdíl díky lichotivému nasvícení a grafickým úpravám zmizel. Modelky na černobílých fotkách vypadají jako vrstevnice, což je pro Moss velmi lichotivé.

Zasloužilá modelka čelila kritice, když na Instagramu zveřejnila záběr z focení kampaně, na němž Gigi zakrývala kamera. Kate zahrnuly kritické komentáře, podle nichž se zachovala sobecky, když mladší kolegyni záměrně ignorovala. V kampani už ovšem mají rovnocenný prostor. Propagují sice boty, ale došlo i na kalhotky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám