Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stále obklopeny nejen nejbližšími přáteli (včetně bývalé poradkyně Obamovy administrativy Valerie Jarrett), ale také agenty tajné služby, která je nadále střeží, se pohybují během své návštěvy Floridy dvě krásky, jejichž jména jsou už navždy vepsána do americké historie. Jejich manželem, respektive otcem, je totiž předchůdce Donalda Trumpa (71) ve funkci prezidenta USA Barack Obama (56).

Vzhledem k tomu, že v Miami, kde se obě dámy momentálně pohybují, je pěkné vedro, měli místní novináři perfektní příležitost zachytit obě ve velmi neformálním outfitu.

Bývalá první dáma Michelle (53) vypadala při procházce na pláži ve svých bílých šortkách, které daly vyniknout dlouhým nohám, naprosto úchvatně. Michelle byla vůbec velmi odvážná! Vždyť i horní polovinu těla nechala krom bílých bikin a rozhalené průsvitné košile přes ramena odhalenou zcela.

Pravdivost rčení, že jablko nepadá daleko od stromu, zase prokázala exprezidentova krásná dcera Malia, která si dala krátkou pauzu ve svém studiu na Harvardově univerzitě a vyrazila s máti jako její garde.

Během své cesty působí obě velmi uvolněně a užívají si ji ve smyslu krátké dovolené. Přitom se zdá, že jde vysloveně o dámskou jízdu, protože bývalý prezident se s nimi zatím nikde neukázal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám