Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Po módních molech se už neprochází, kariéru modelky však prozatím na hřebík pověsit nehodlá. Heidi Klum (50) stále vystavuje své tělo. Teď už ovšem jen na fotografiích, které lze upravovat ve Photoshopu.

Na přehlídkách už německou topmodelku neuvidíme, což ovšem neznamená, že by neměla potřebu se předvádět. Loni všem vytřela zrak v kampani na vlastní kolekci spodního prádla. Čtyřnásobná maminka teď šla ještě o krok dále a zapózovala jen v kalhotkách.

Heidi své sexy křivky předvedla v rámci promo akce k nové řadě reality show Německo hledá topmodelku. Odvážný snímek je inspirován ikonickým Botticelliho obrazem Zrození Venuše. Slavná čtyřicátnice si však na rozdíl od předlohy vzala kalhotky.

Exmanželce zpěváka Seala loni zkrachoval vztah s o 13 let mladším Vitem Schnabelem. Modelka se činí, aby byla brzy opět zadaná. Ráda navštěvuje společenské akce, kam zpravidla obléká ty nejodvážnější šaty. Ve čtvrtek stačila v Los Angeles během jednoho večera navštívit udílení Critics´ Choice Awards i Image Makers Awards.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám