Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na tiskovou konferenci, kde měli být představeni čeští uchazeči o účast v Eurovision Song Contest, dorazila jedna ze soutěžících Eva Burešová se zpožděním. Zpěvačka a herečka měla ale přijatelnou omluvu. Sympatická brunetka se zdržela na natáčení nových dílů seriálu Modrý kód, kde točila velmi vyhrocenou scénu.

„Dneska mám šílený den. Moje postava Petra Horváthová totiž rodí, já jsem od osmi hodin rodila, to byl šílený zážitek. Teď máme tiskovku a odtud jedu zpátky na plac dorodit zbylé obrazy,” smála se zpěvačka.

Před půl rokem přivedla Burešová na svět syna Nathaniela a tak se nabízí otázka, jestli se jí rodička hrála snadněji. „Vlastně ani ne. Můj porod byl velmi harmonický, vanička, Beyoncé nám hrála v pozadí. Tento porod je skutečně televizní, krev, řev a drama. Navíc je to na velmi neobvyklém místě. Myslím si, že se diváci mají na co těšit,” slibuje Eva Burešová.

Reklama

Další články

Načítám