Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Leona Černá Stříbrná, kterou známe ze soutěže Česko hledá Superstar, zhubla za posledních osm měsíců neuvěřitelných dvacet kilo. A to hlavně kvůli tomu, že se chtěla vrátit na pódia a také zkusit štěstí v muzikálech. Paradoxem je, že teď ji v muzikálu musejí vycpávat.

"Ještě začátek minulého roku byl pro mě jedna velká beznaděj, rodičovská dovolená se chýlila ke konci a trápila mě nadváha. Mateřství je nádherná role, ale chyběla mi i ta divadelní, chybělo mi zpívání a lidi vůbec. Uvědomila jsem si, že se sebou musím začít něco dělat,“ řekla Super.cz Leona.

S dvaceti kily nadváhy a sebevědomím na bodu mrazu se rozhodla, že zkusí konkurz na muzikálovou roli. „Rozhodla jsem se jít na konkurz na nový muzikál Michala Davida Muž se železnou maskou i proto, že se prostě dostanu na chvíli z pískoviště do společnosti a přijdu na jiné myšlenky. A dopadlo to! Začala jsem na sobě makat a zhubla jsem dvacet kilo,“ říká zpěvačka, která ale nakonec získala roli, kde její nadváha vůbec nevadila. Naopak.

"Nyní už se musím smát, protože naše role má být korpulentní dáma, proto mě na každé představení kostymérky vycpávají vatonem, který mi ještě pár hezkých kil přidává,“ směje se Leona.

Zpěvačka vychovává se svým manželem dceru Theodoru a zdá se, že její život je opět na dobré cestě. „Zhubla jsem 20 kilogramů, jsem spokojená a učím se být ke svému tělu hodná. Mám dost práce a milujícího muže, který mě ve všem maximálně podporuje. Svůj čas se snažím dělit spravedlivě mezi práci a rodinu,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám