Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Komedie Marie Poledňákové často končí na předních místech žebříčků popularity, přesto se chystaný film Ten, kdo tě miloval podle její knižní předlohy lehce vymyká jejím zajetým žánrovým kolejím. Přidává prvek krimi.

A protože ho není kvůli zdravotnímu stavu schopna režírovat, ujal se tohoto nelehkého úkolu režisér Jan Pachl, který v poslední době slavil velký úspěch se seriály Cirkus Bukowsky a Rapl. Navazuje tak i na plodnou spolupráci s Hynkem Čermákem, Pavlem Řezníčkem a Lukášem Vaculíkem.

Hynek Čermák (44) kvůli natáčení prošel proměnou vizáže, která pro něj moc pozitivní nebyla. Jak se jedná o roli, musí jít ale osobní preference stranou, ač jeho o 22 let mladší manželka Veronika asi moc nadšená není.

Holohlavý herec s drsňáckou vizáží totiž po zásahu maskérů značně zestárl. Stačilo přitom málo - nalepit mu vlasy a nasadit brýle. Herec pak rázem vypadal o dost sešleji, což bylo přesně to, co si režisér představoval.

Ve filmu si zahraje i oblíbený herec Marie Poledňákové Václav Postránecký, který se už před 35 lety objevil v legendární komedii zmíněné režisérky S tebou mě baví svět. Diváci se mohou těšit také na Evu Holubovou, Jitku Smutnou či Soňu Norisovou.

Reklama

Další články

Načítám