Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zhruba za dva měsíce přivede muzikálová herečka a zpěvačka Marie Křížová na svět svého prvního potomka. S manželem, úspěšným muzikálovým hercem Janem Křížem, nenechávají nic náhodě a už vybírají jméno.

„Pravděpodobně, ale ne zatím stoprocentně, jsme se shodli, že se bude jmenovat Filip nebo Jan. Ovšem protože obě jména se nám zamlouvají, možná bude mít v křestním listě obě, takže by mohl být Filip Jan Kříž. Berte to ovšem trošku s rezervou, protože na konečné vyřešení máme ještě nějaký čas a čas, jak známo, mnohé věci mění,“ řekli jedním hlasem nastávající rodiče.

Křížová se na čas rozloučila s divadelními prkny rolí komorné Kitty v muzikálu Ondřeje Soukupa a Gabriely Osvaldové Robin Hood. Pravdou ale je, že ani v sedmém měsíci ji bříško neomezovalo. Zatím si „jiný stav“ užívá zcela bez problémů. „Je mi fajn. Žádné předporodní cviky nebo poradny neabsolvuji, protože se cítím skvěle. Právě při představení Robina Hooda jsme se s manželem Honzou před osmi lety poznali a je symbolické, že tohle představení je i moje poslední před tím, než přivedu na svět našeho syna,“ nechala se slyšet nastávající maminka.

Reklama

Další články

Načítám