Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Halle Berry (57) přivítala nový rok jako plno jiných slavných žen, včetně českých celebrit, fotkou v bikinách. Postovaly se čerstvé snímky z dovolených, sahalo se ale i do archivů. I Berry zvolila druhou variantu. V černých bikinách vypadá skvěle.

Krátce před koncem roku přitom fanoušky potěšila i aktuálním snímkem. Vznikl na dovolené ve Francouzské Polynésii a Berry zachycuje zdálky a zezadu. I tak je ale vidět, že postavu má herečka navzdory věku i dvojnásobnému mateřství skvělou.

Všeobecně se mělo za to, že cestovala se svým mladším partnerem, pětatřicetiletým hudebním producentem Alexem Da Kidem, přestože to není zaznamenáno. Na fotkách, které někdejší Bond girl na svých sociálních sítích zveřejnila, byla jen ona.

Vztah jí bohužel nevyšel. Koncem roku se pár po pětiměsíční známosti rozešel. Herečka by se nejspíš nezlobila, kdyby se začátkem nového roku přišla i nová - velká - láska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám