Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Sedmadvacetiletý Josef Tomsota z americké Minnesoty si léta připadal neatraktivní. Poté, co ze sebe udělal děsivě vyhlížející monstrum, je sám se sebou konečně spokojený.

Přes den je Američan, jehož jméno nezapře středoevropské kořeny, obyčejným mužem, který chodí do práce a má přítelkyni. Po setmění ovšem zamkne dveře svého domu a promění se v Emmu. Ženskou identitu získává pomocí silikonové masky a oblečku, který mu dodává dámské parametry.

Maskovaný Josef si konečně připadá sexy. Není ovšem známo, zda s ním jeho přítelkyně v tomto přestrojení sdílí stejnou ložnici. Emma má totiž do ideálu krásy hodně daleko. Vypadá spíše jako kreatura z hororu, již by chtěl na vlastní oči spatřit málokdo. A intimní kontakt s takovým objektem může lákat jen toho největšího zvrhlíka.

Loni se muž s podivným zalíbením rozhodl poprvé v nové identitě vyjít na veřejnost. Volba logicky padla na Halloween, kdy se ulice v USA hemží nejrůznějšími přízraky, takže Josef splynul s davem. „Když jsem za Emmu, připadám si krásná, roztomilá, vyzývavá, sebevědomá, sexy a tak trochu nestydatá,“ tvrdí podivín, který konečně ví, jaké to je, když se za ním lidé otáčí.

Reklama

Další články

Načítám