Hlavní obsah
Článek

Čtyřleté působení v lasvegaském Planet Hollywood zakončila Britney Spears (42) ve velkém stylu a v té nejlepší formě. Při závěrečné silvestrovské show Piece of Me ze sebe vydala všechno a potěšila nejen sluch fanoušků.

Završení show bylo pro její aktérku emotivní. „Bylo v plánu se s Piece of Me rozloučit. Neměla jsem ponětí, jak úžasná tato zkušenost bude. Mít fanoušky z celého světa, kteří se přijeli podívat, je úžasné. Miluji Las Vegas a tohle vystoupení mi bude chybět,“ řekla již dříve Britney, která v představeních mapovala svou hudební kariéru.

Těsně před tím posledním pak poslala vzkaz na sociální síť a poděkovala celému týmu i lidem, ‚kteří přišli, zpívali, tančili a bavili se‘. „Byly to neskutečné čtyři roky, všechny vás miluji,“ uvedla zpěvačka, která i díky této show prošla profesní renesancí a znovu si vydobyla a upevnila status globální popové hvězdy.

Manažer zpěvačky nevyloučil, že se do Vegas vrátí. Uvedl rovněž, že vzhledem k tomu, že Spears své koncerty pravidelně vyprodávala, očekávají velký zájem z více stran.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám