Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Richard Genzer (57) s přítelkyní Markétou Jiránkovou si užívají mezi svátky pohodu na horách. Už pátým rokem vyrazili společně do Špindlerova Mlýna. Geňa sem jezdí už od dětství, Markéta do doby, než se s ním poznala, jezdívala v Česku spíš do Harrachova nebo vyrážela za hranice země do Alp.

"Já si tady užívám hlavně procházky, na lyže už mě nějak neužije. A Ríša z nich přesedlal na snowboard," svěřila Markéta, která se nám pochlubila i vánočním dárečkem od Ježíška, tedy od Richarda, kožešinovými botami, v nichž ji prý konečně nezebou nohy. "Myslím, že jsou z králíka a jsou fakt boží," smála se, když jsme postávali před barem ve skiareálu Svatý Petr.

"Mám tady staré kamarády, kteří nejsou ze šoubyznysu, partu lidí, se kterými je mi fajn. Každý jsme z jiného oboru, ale rozumíme si, je příjemné s nimi pár dní strávit," pochvaloval si Genzer. Silvestra na horách ale trávit nebudou. Richard totiž koupil starou loď a chystá se účastnit tradičního setkání "námořníků" na Vltavě pod Vyšehradem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám