Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Těžko říct, jestli jí někdo řekl, že má na sobě někde nějaké faldy nebo se intenzivně připravuje na novou roli. Jisté ale je, že poslední měsíce bere talentovaná hollywoodská hvězdička Elle Fanning (19) posilování vážně.

Vzhledem k tomu, že do posilovny v Los Angeles dorazí skoro vždy ve sportovní podprsence, stala se oblíbeným ´terčem´ bulvárních fotografů. A na fotkách, kterými agentury zásobují, je během pár týdnů vidět slušný pokrok zejména v oblasti bříška.

Herečka, jejíž civilní vizáž se té oficiální filmové moc nepodobá, to se svojí kondicí myslí věru vážně a v dřině na své postavě nepolevuje. Dokazují to i boxerské rukavice, které hvězdě filmů Koupili jsme ZOO, Zloba – Královna černé magie nebo Neon Demon k její fitness výbavě přibyly.

Elle je mladší sestrou další úspěšné herečky Dakoty Fanning (23). Ta pro změnu zazářila v rolích Rachel Ferrier ve Válce světů, Jane ve snímku Twilight sága: Nový měsíc nebo Fern v Šarlotině pavučince.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám