Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka známá ze seriálů Světla páteční noci či Já a robot nebo z filmů Zkus mě rozesmát a Komorník se rozhodla letos strávit svátky na Havaji. Sedmatřicetiletá Minka Kelly si je ve společnosti přátel užila velmi aktivně, koupáním, paddleboardingem i tancem na pláži za zvuků reggae hudby.

Dcera někdejší striptýzové tanečnice z Las Vegas Maureen Kelly, která v roce 2008 zemřela na rakovinu, a kytaristy Ricka Dufaye, jenž svého času hrál s kapelou Aerosmith, sice nepatří ke světovým hereckým hvězdám, ale nouzi o práci také nemá. Popularitu jí navíc příští rok může přinést seriál Titáni nebo film The Beach House.

Minka měla poměrně komplikované dětství. Matka ji vychovávala sama, její povolání se ale s režimem vhodným pro malou holku neslučovalo. Občas ji prý třeba vzbudila uprostřed noci a šly nakupovat. „Další den mě pak chtěla uvolnit ze školy, říkala jsem jí: ‚Ne, mami, do školy musím‘,“ uvedla Kelly v rozhovoru z roku 2011. Později spolu měly složitý vztah, ale před matčinou smrtí se stihly usmířit. „Když zemřela, držela jsem ji za ruku,“ dodala. Dobré vztahy má dnes i s otcem.

Kelly je jednou z žen, které veřejně obvinily producenta Harveyho Weinsteina z obtěžování. V jejím případě mělo jít při setkání v restauraci (do hotelového pokoje přijít prý odmítla) o nabídku života v luxusu - za podmínky, že se stane jeho přítelkyní.

Reklama

Další články

Načítám