Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jana Stryková načítala sbírku povídek Báry Nesvadbové (49) Laskonky do podoby audioknihy. A my jsme si s ní povídali o tom, že v každé povídce našla i sama sebe. A najde se tam prý každá žena. Ostatně ji doporučuje číst i mužům, aby věděli, jak ženy přemýšlejí.

"Těch témat Bára zpracovává hodně. A najdete se tam podle toho, v jaké etapě života, tedy hlavně vůči mužům, se nalézáte. Ale doporučila bych ji nejen ženám, které se tam podle mne najdou všechny bez rozdílu, pokud budou hledat. Ale i mužům, protože je to takový hezký manuál, pohled a cesta do ženského nitra. Navíc má dar i smutné věci podávat s nadhledem a jistou dávkou humoru, což je moc příjemné," míní, že Bářina kniha je lepší než psychologický elaborát.

Okatá brunetka je na tom momentálně ve vztahu k mužům velmi dobře. Doma má hned tři - partnera Matěje Matušku, který je vnukem Waldemara Matušky, syna Jáchyma a ještě i psa Jonáše. "Jsou všichni skvělí, nezlobí ani jeden," smála se Jana, která prožívá nejšťastnější období svého života a zatím nehodlá nic měnit. "O dalším potomkovi zatím neuvažuji," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám