Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Strávníci z moravskoslezského Prostřena mají na natáčení dost nepříjemnou vzpomínku. Proti jejich vůli totiž byli omámeni marihuanou, což u nich způsobilo nevolnost.

Svérázný Pavel chtěl hostům nejspíš dopřát větší než malé množství euforie a pobavil se na jejich účet. V televizi tvrdil, že se látka, která zapříčinila kolaps Šárky a komplikace ostatních soutěžících, do jídla dostala omylem. Jídlo prý přikořenil „etiopským chilli“, jehož složení nebylo zřejmé.

Teď ovšem na svém video blogu prozradil, že rozhodně nešlo o nešťastnou náhodu: „Marihuana je pro mě posvátná rostlina z přírody. Léčím si s ní astma i záda. Dovolil jsem si ji tam dát, protože marihuaně věřím více než čemukoliv jinému. Je to pro mě rostlina budoucnosti.“

Při přípravě ghí másla to ale s rostlinou s halucinogenními účinky přehnal. „Chtěl jsem, aby se hosté uvolnili a večer si užili. Před kamerami jsem nemusel nic hrát a byl jsem totálně zdrcený,“ dodal muž, kvůli němuž muselo být natáčení Prostřena poprvé v celé jeho historii přerušeno. Svého rozhodnutí Pavel lituje a mrzí jej, že ostatním způsobil újmu.

Televize Prima mu podle všeho ještě napaří pokutu. „Pan Pavel Klega, který soutěžil v pořadu Prostřeno, po jehož večeři museli tři soutěžící vyhledat lékařské ošetření, svým jednáním zcela záměrně uvedl Televizi Prima i ostatní soutěžící v omyl. Tvrzení, že zdravotní komplikace spoluhráčů způsobil neúmyslně, svým aktuálním prohlášením zcela popřel. Televize Prima se cítí jeho jednáním poškozena. Produkce pořadu uplatní proti panu Klegovi veškeré sankce, které umožňuje jeho smlouva na účinkování v pořadu," sdělila Super.cz mluvčí televize Jana Mrákotová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám