Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moc často se společenských událostí neúčastní, ale na svoji filmovou premiéru pochopitelně herečka Anna Polívková (45) udělala výjimku. Do smíchovského kina, kde se slavnostní uvedení nové filmové komedie Špindl konalo, ovšem nedorazila se svým partnerem, tanečníkem Michalem Kurtišem.

Annu Polívkovou, která ve filmu ztvárnila nejstarší ze tří sester, které hledají lásku, doprovázela její maminka, taktéž herečka Evelyna Steimarová. A v dceřině společnosti vypadala velmi spokojeně. Snad se v kině i dosyta nasmála.

Steimarovou jsme už dlouho ve filmu neviděli, naposledy se objevila jako majitelka modelingové agentury v komedii Modelky s.r.o. před třemi lety. Příští rok by se ale měl vysílat mysteriózní seriál Madame v režii Jitky Němcové a Dennise Kinského, v němž se shodou okolností při natáčení setkala i s další životní láskou otce své dcery Anny Bolka Polívky Chantal Poullain.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám