Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka, s níž jsou neodmyslitelně spjaté role princezen, Ivana Andrlová se v novém roce televizním divákům představí v nové roli. V Ordinaci ztvární lékařku Vladanu.

„Vladana je především gynekoložka, ale poněkud specifická. Je alternativní, vyznává netradiční metody, uznává dokonce i domácí porody,“ představuje svoji roli. A dodává, že jí alternativní smýšlení postavy jakožto pragmatičce není blízké. „Ale je to role, já jsem za ni moc ráda,“ říká. V ději se pak výrazně protne s postavou Michaely Badinkové, Alenou Rytířovou, která zjistí, že je těhotná, a bude řešit, kdo je otcem.

Mimochodem dříve hrála Badinková v Ulici, kde byla těhotná dvakrát, a následně i v reálu, tak uvidíme, zda se role i tentokrát promítne do hereččina osobního života.

Diváci mohou znát Andrlovou z poslední doby také ze seriálů Sanitka 2 nebo Přístav. Její nejslavnější role se však datují do minulého století, a týkají se především pohádek jako Princové jsou na draka, Tři princezny tanečnice, Ať přiletí čáp, královno či Princ a večernice.

Herečka s nadsázkou uvedla, že doufá, že ji v Ordinaci ‚hned tak nezabijou‘. Naráží na to, že některé z posledních rolí pro její postavy skončily tragicky. Ve zmíněné Sanitce 2 jako slepá spadla z mostu, ve Stopách života zahynula při autonehodě. „Já tomu říkám syndrom sedmi dílů. Kolem tohoto čísla se totiž pokaždé točil konec mojí postavy,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám