Hlavní obsah
Článek

Herec Oldřich Navrátil (71) se od dob, kdy v legendární filmové sérii Básníci ztvárnil snaživého všeuměla Emila Nádeníčka, snad téměř nezměnil.

Sympaťák s charakteristickým knírkem si zahrál i v nové zimní komedii Milana Cieslara Špindl. Ač se děj točí hlavně kolem trojice sester (Anna Polívková, Anita Krausová a Kateřina Klausová), které si na hory vyjely na dámskou jízdu a za milostným dobrodružstvím, na svazích se prohání i starší generace.

Navrátil ve snímku ztvárňuje muže v nejlepších letech, jenž si na zasněžených svazích dopřává milostné radovánky se svou náruživou manželkou v podání Jitky Sedláčkové. Ta mu ovšem není vždy po ruce, a tak do zklidnění svých vášní zapojí své vlastní šikovné ruce.

Ve sprše se nad erotickým časopisem oddává masturbaci, ale má smůlu. Zničehonic ho ve společné umývárně přistihne jedna z hlavních postav filmu, mladá blondýnka Eliška (Kateřina Klausová). Na pikantní setkání v umývárkách se podívejte ve videu.

„Tenhle film je zkrátka ze života,“ smála se Klausová. „Všem třem hlavním hrdinkám se ve Špindlu totálně změní život. Cesta k této změně vede přes milostná zklamání, sexuální dobrodružství a několik pořádně bolestných kocovin,“ dodala blonďatá herečka, která si natáčení na krkonošských svazích nadmíru užívala.

Špindl chce navázat na ty nejlepší tradice veseloher z prostředí českých hor, jako byly filmy S tebou mě baví svět, Sněženky a machři, Snowboarďáci nebo nedávná Padesátka. Na svazích si zalyžují také David Gránský, Karel Zima, Jakub Kohák, Marek Vašut či Lukáš Pavlásek. Na Špindl se diváci mohou těšit od 21. prosince.

Reklama

Další články

Načítám