Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Objevit se na stránkách magazínu Sports Illustrated je pro většinu modelek ‚velká věc‘ a může jim změnit život. Když se krásná Ruska Tatiana Mityushina (24) dozvěděla, že bude jednou z dívek v plavkovém vydání, pomyslela si, zda to ovlivní i ten její. Ovlivnilo. Její profily se od té doby (loňský únor) úspěšně plní ‚pracovními‘ fotkami, především pak v prádle a plavkách. „Děkuju všem, kteří jste ve mně věřili, i těm ostatním. I díky vám jsem tam, kde jsem,“ vzkázala.

Tanya, jak je její jméno uváděno v agenturách i v časopisech, vyrostla v ruském Permu a dětství strávila ponořená v knihách. „Když jsem byla malá, moje matka vlastnila obchod s knihami, což bylo výhodné, protože miluji četbu. Dá se říct, že jsem knihomol. Vždycky jsem se donutila dočíst knihu do konce, ať se dělo, co se dělo. Což se vyplatilo, když došlo na Doktora Živaga, to bylo utrpení, až na posledních pár kapitol, kdy se to celé propojí,“ uvedla. Později přesídlila do Los Angeles, kde pracovala v Hollywoodu jako redaktorka v talentové agentuře.

Momentálně se naplno věnuje modelingu, na stránkách časopisů (Sports Illustrated, Luxury Life, Cosmopolitan, GQ...) vypadá skvěle. Jak takové focení vypadá, se podívejte níž.

Reklama

Další články

Načítám