Hlavní obsah
Článek

Že si značky spodního prádla nevybírají jen modelky s velkým poprsím, se dávno ví. Hezké prádlo chtějí nosit ženy všech velikostí, navíc na kom nejlépe prodat ‚push-upku‘ než na ženě, která ji potřebuje? Značka Hema šla před pár lety ještě dál, když si do reklamy na svou push-up podprsenku zvolila Andreje Pejice, tehdy ještě modela - muže, jenž svou finální proměnu v Andreju dokončil až tři roky nato. O té tu ale řeč nebude.

Sara Sampaio (26) patří k nejpopulárnějším modelkám současnosti. Značky si ji vybírají pro její snědou pleť, uhrančivý pohled a samozřejmě skvělou postavu. Ta nejlépe vynikne při focení spodního prádla či plavek, a tak se jí zakázky jen hrnou. Aktuálně ji pracovní povinnosti zavedly do Mexika.

S objektivem si nejdřív pohrála v košilce tělové barvy a poté vklouzla do bílých bikin.

Lichotek na skvělou postavu dostává nepočítaně, v nedávném rozhovoru pro The Edit na téma vzhledu modelek, respektive jejich fotek v magazínech, střízlivě uvedla: „Lidé si musejí uvědomit, že modelky upraví vizážisté a kadeřníci, skvěle nás nasvítí a navíc víme, jak dobře zapózovat. V téhle branži dělám deset let, takže vím, z jakých úhlů moje tělo vypadá nejlíp. Ale realita je jiná,“ řekla Sampaio.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám