Hlavní obsah
Článek

Od doby, kdy zpíval slavnou píseň Nech brouka žít v nezapomenutelné komedii Trhák, už sice uplynuly desítky let, ale Juraj Kukura skoro nezestárl. V sedmdesáti mu přibylo jen pár mužných vrásek a figuru má skoro jako zamlada. Museli jsme hodně pátrat, než jsme si všimli, že i na něm zub času malinko zahlodal.

Kukuru jsme dlouho ve filmových projektech neviděli, teď ho oslovila Česká televize, aby ztvárnil hlavní roli v novém detektivním seriálu Inspektor Max. Na případy pražské kriminálky se vrhne Juraj Kukura jako v Česku pracující slovenský kriminalista Zoltán Max. Ten díky svým schopnostem a neortodoxním metodám dokáže vyřešit i ty nejkomplikovanější zločiny.

„Zoltán Max je člověk pomáhající lidem, kteří se ve svém životě dostanou do krizové situace. Je to obyčejný chlap se svými chybami i neuskutečněnými sny,“ popisuje svou postavu Juraj Kukura. Dodal ještě, že jeho postava je charakteristická i stylem oblékání. Na její počest se také na tiskovku k novým televizním pořadům velmi stylově oblékl. Na snímku v galerii si všimněte červených bot sladěných s páskem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám