Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečce Christině Hendricks (42) se v posledních letech dostává stále větší pozornosti. A šest nominací na cenu Emmy dává tušit, že to není jen díky líbivému obličeji s velkýma očima, orámovanému ohnivými vlasy, a nepřehlédnutelnými tělesnými proporcemi, ale také tím, jak hraje.

Důležitým bodem v její kariéře byl seriál Šílenci z Manhattanu. Dočkal se sedmi divácky úspěšných sezón, a právě za roli sekretářky Joan herečka získala výše zmíněné nominace. Dobře se daří také jejímu zatím poslednímu seriálu Šerifská hvězda.

A ve středu měl pro změnu premiéru Christinin nový film Crooked House na motivy stejnojmenné knihy Agathy Christie (u nás vyšla jako Hadí doupě).

Na premiéru Hendricks dorazila v jednoduchých černých šatech se světlými detaily, které svými opěvovanými mírami povýšila na velmi sexy kousek. Na červeném koberci se sešla s filmovými kolegyněmi Glenn Close, Stefanií Martini, těhotnou Coco Rochou a s kolegou Maxem Ironsem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám