Hlavní obsah
Článek

Středeční hostitel Pavel strávníkům připravil opravdu nezapomenutelné menu. Tři z nich museli kvůli zdravotním potížím vyhledat lékařskou pomoc.

Prostřeno se poslední dobou stává spíše bizarní podívanou než kulinářským pořadem. Poté, co pořad zesměšnil Kazma, který do něj nastrčil svého spojence Karla Ondrku, došlo u kuchyňského stolu k dalšímu skandálu.

Pavel totiž své menu okořenil dochucovadlem nejistého původu. Na vyšetření se ukázalo, že soutěžící měli v krvi THC. Halucinogenní látka patrně pocházela z konopí. „Etiopské chilli“ tak obsahovalo i ingredienci, která měla nejspíš nakopnout zábavu. Hostitel se však bránil, že do koření nic nepřisypal a o jeho přesném složení nevěděl.

„Bylo mi špatně. Točila se mi hlava a chvílemi jsem byla mimo. Hrozně mě pálily oči,“ popsala svou zkušenost Šárka, která nebyla jedinou účastnicí Prostřena, jíž se udělalo zle. „Poprvé v historii tohoto pořadu se stalo, že produkce, v jejíž režii se pořad natáčí, musela na několik týdnů natáčení zastavit. Příčinou zdravotních potíží bylo zřejmě užití exotického koření v jídlech, která připravoval jeden ze soutěžících - cestovatel Pavel. Produkce pořadu byla po celou dobu prošetřování nastalé situace se soutěžícími v kontaktu, a nemá informace, že by bylo prokázáno jakékoliv úmyslné jednání ze strany některého z hostitelů nebo by zdravotní potíže související s účastí na natáčení nadále u nich přetrvávaly,“ řekla mluvčí Primy Jana Mrákotová.

Moravskoslezské Prostřeno tak vznikalo doslova v bolestech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám