Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou nejen kolegové, ale taky kamarádi. Pěvecké hvězdy muzikálu Ples upírů Michaela Gemrotová (38), Elis Ochmanová a Laco Hudec Šubrt se po představení v GoJa Music Hall rychle odlíčily a vyrazily k Lacovi, který má prý nejlépe vybavenou kuchyni, načerpat vánoční atmosféru, a hlavně společně napéct.

“Dárky ještě nemám nakoupené, ale díky našemu upířímu pečení už mám aspoň cukroví," říká Laco, který bude svátky trávit se svým partnerem a s rodinou. Díky holkám tak bude moct přivézt i klasické rohlíčky, o ty se postarala Míša, Elis experimentovala a místo klasických vlašských ořechů do těsta přidala drcené pistáciové. "Trošku jsme se trumfovaly," smály se Míša s Elis.

Elis s přítelem navíc usmažila řízky, Míša dorazila s mísou bramborového salátu. “Udělali jsme si takové malé společné Vánoce, jen dárky jsme si nedávali,” shodli se zpěváci, kteří mají do konce roku ještě pár společných představení a pak si udělají prázdniny až do 12. ledna, kdy se Ples upírů začne opět uvádět. Mimochodem, kdo by chtěl vstupenky na Ples upírů věnovat jako vánoční dárek, tak je ještě do 20. prosince může koupit s patnáctiprocentní vánoční slevou.

Reklama

Další články

Načítám