Hlavní obsah
Článek

Na herce Nicka Nolteho (76) je opravdu smutný pohled. Zpustlý senior je jen nešťastným stínem dřívější filmové hvězdy. Na ulici by mu člověk dobrovolně věnoval pár dolarů na přilepšenou.

Stařík, který byl ještě před pěti lety nominován na Oscara za vedlejší roli ve filmu Warrior, není žádným elegánem. Většinou je k vidění v pomuchlaném oblečení, které nejspíš neodkládá ani do postele. Před měsícem se ale Nick hodil do gala, když na hollywoodském chodníku slávy odhalil svou hvězdu. Běžně ale vzbuzuje spíše lítost než obdiv.

Nick Nolte patří mezi zasloužilé umělce, na svou vizáž ale zvysoka kašle. Po Los Angeles se procházel v outfitu připomínajícím pyžamo. Když se pokoušel přelézt plot, kolemjdoucí pochybovali o jeho duševním zdraví. Herec, který v roce 1994 zazářil s Julií Roberts v romantické komedii Zbožňuju trable, ale do azylového domu nepatří.

K poustevnickému životnímu stylu měl Nick Nolte blízko už v roce 1986, když v komedii Somrák z Beverly Hills ztvárnil bezdomovce, který se málem utopil v bazénu zbohatlíků. Se svým současným zjevem by mohl okamžitě natočit pokračování.

Reklama

Další články

Načítám