Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená plus size modelka Iskra Lawrence (27) patří k dívkám, které vsadily na své žensky tvarované křivky a udělaly dobře.

O modelky krev a mlíko je čím dál větší zájem a Iskra tak využila svých oplácanějších tvarů k tomu, aby získala spousty pracovních zakázek.

Britka se proslavila i jako blogerka a youtuberka a na sociální síti má přes 3,8 miliónů fanoušků. Není divu, že ji fotografové sledují na každém kroku, aby pořídili ten nejlepší možný záběr.

Nedávno ji zvěčnili na dovolené v Miami, kde chytala bronz v růžových plavkách. V bikinách odhalila i celulitidu, což ale nepovažuje za žádný nedostatek a snaží se ostatním ženám dodat sebevědomí.

„Některé ženy se možná v bikinách cítí nesvé a obávají se, zda někdo nebude řešit jejich celulitidu. Ale je to přece vaše tělo! Váš úžasný materiál, za který se nemusíte stydět,“ apelovala na své fanynky Iskra, jež nemá vůbec žádné komplexy a je ve svém životě šťastná jako blecha.

Reklama

Další články

Načítám