Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snímky, na nichž se odhalila pro pánský časopis a do kalendáře, nesklízely pouze pozitivní ohlasy. Moderátorka Eva Perkausová (30) sklízela i vlnu negativních reakcí. Dokonce byla za své hříšné fotky poslána i do pekla.

"Ale mile mě překvapilo, že těch negativních reakcí nebylo zase tolik. Když někdo uvidí lehce odhalenou fotku, i když ty fotky nejsou vulgární, tak se vždycky někdo objeví, kdo to nějakým způsobem zkritizuje. Tu reakci, kde mne jedna dáma prostřednictvím soukromé zprávy posílá do pekla, jsem zveřejnila," svěřila Eva.

"Ale bylo to pro zasmání, protože její výroky působily, jako by byla jeptiška, ale když jsem otevřela její profil, tak jsem se nestačila divit. Měla tam odvážnější fotky než já v kalendáři. Třeba taky nafotí kalendář," smála se Perkausová.

Se snímky je Eva spokojená, žádnou fotku by nevzala zpátky. "V tomhle kalendáři, který vyšel, není ani jedna fotka, o které bych si zpětně řekla, že bych ji nenafotila. Pokud se tedy nebavíme o fotkách, které vznikly dříve," připomněla Eva, že už před pár lety sexy fotky jednou fotila a zapřisáhla se, že už to nikdy neudělá.

I mezi jejími blízkými vzbudily snímky jen pozitivní reakce. "Když jsem řekla, že budu opět v Playboyi, všichni se lekli, že to snad nemyslím vážně. Když jsem ale celou situaci objasnila, věděli, že z toho nemůže být nic špatného," uzavřela půvabná moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám