Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpívají o lásce, a přestože je mezi nimi velký věkový rozdíl, člověk by jim skoro věřil každé slovo! Řeč je o zkušeném zpěváku Marianu Vojtkovi (51) a mladičké Nelly Řehořové. Ta po jeho boku v duetu Jediná lásko má pro tentokrát nahradila jinou známou umělkyni. Podívejte se na ukázku z jejich vystoupení!

Dvojice duet zpívá v rámci adventních koncertů charitativního guru Davida Novotného. Nelly má za sebou ale i duety pro filmy Strašidla nebo Špunti na vodě, v představeních pro školy Trapas nepřežiju si zase s blízkým kamarádem Pavlem Caltou notuje jeho hit Propojeni.

Naposledy si troufla zpívat i s muzikálovými hvězdami Marianem Vojtkem a Míšou Noskovou.

„Oslovila jsem Mariana a on byl pro. Skoro všechny písničky z muzikálu už znám nazpaměť a tahle patří k mým nejoblíbenějším,“ prozradila Nelly, která od pořadatele dostala první vánoční dárek, obrovského plyšáka.

„Šel jsem do toho rád, účinkujeme spolu v muzikálu Muž se železnou maskou, a navíc spolu točíme zábavná videa na sociální síť. Duet jinak zpívám s jednou velmi uznávanou zpěvačkou, tak jsem byl zvědavý, jak ho zvládne Nelly. A bylo to skvělé. Z jejího výkonu jsem byl opravdu nadšený, zpívá na svůj věk velmi vyzrále a zkušeně, má krásný hlas,“ řekl Marian Vojtko. A za společné Haleluja se jí dočkalo pochval i od Noskové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám