Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelku Nikol Švantnerovou (31) letos v zimě na horách nepřehlédnete. Zatímco loni brázdila svahy v černém modelu, letos zvolila zářivě žlutou soupravu. V ní také otevírala sezónu ve Špindlerově Mlýně, kam s ní dorazil i přítel, fotbalista Patrik. U něj se ovšem o oblečení na hory dalo mluvit jen stěží. Něvěřili jsme vlastním očím, jak se oblékl.

"Miluju ten zimní čas a každý rok potřebuju absolutně nový outfit na lyže a na snowboard. Letos jsem chtěla být nepřehlédnutelná," smála se Nikol, která se po svátcích jako každý rok chystá na zimní dovolenou s rodinou do slovenských hor a vezme s sebou i svého přítele. Snad se tedy Patrik neoblékne jako na víkend ve Špindlu, kdy měl džíny s dírami na kolenou a tenisky.

"On na to není úplně vybavený, jelikož má všechny zimní věci v Ostravě, kam nebyl čas jet. Ale nestěžuje si. Fotbalisti v těchto teplotách hrajou v kraťasech, tak je zvyklý. Ale budu ho asi muset nějak dovybavit, abych ho večer nemusela rozmrazovat," smála se modelka.

S rodinou už Nikol přítele seznámila, takže společná dovolená nebude seznamovací. "Patrika beru s sebou, abych mu ukázala pořádné Tatry. Z rodiny už ho skoro všichni viděli a oni vědí, že  jsem spokojená já, a to je nejdůležitější," řekla Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám