Hlavní obsah
Článek

Maroš Kramár se po sedmnácti letech manželství rozvádí! To alespoň hlásají palcové titulky ve slovenských médiích. Jenže vše je asi úplně jinak. Hvězda Zázraků přírody či Ordinace v růžové zahradě sice žije s manželkou Natašou už pár měsíců odděleně, za vším ale spíš bude něco jiného než vztahový nesoulad.

Slovenský web, který informaci o rozvodu přinesl, uvedl, že z jejich strany šlo o velmi promyšlený tah a že žádost o rozvod už je podaná. Je tomu ale tak opravdu?

„Jsou to nesmysly. S manželkou se nerozvádíme, vztahy máme v pořádku. Nevím, jak k tomu přišli, vůbec tomu nerozumím,“ kroutí hlavou oblíbený herec a moderátor.

Web také jako podpůrný důkaz o odluce uvedl, že nedávno měla být Nataša s dětmi na dovolené bez manžela. Je to ale ještě „horší“, než si tamní redaktoři myslí!

„Nataša je už půl roku s dětmi na Kostarice, o to větší je nesmysl, že bychom měli podávat žádost o rozvod. Zrovna teď za nimi jedu,“ řekl Super.cz Kramár, který jinak zůstává v Česku a Slovensku kvůli práci.

„V českých médiích mě rozváděli již před pěti lety. Už jsem na to zvyklý. Ať se národ klidně pobaví,“ dodal smířeně herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám