Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Jan Vondráček je u režisérů oblíbeným představitelem negativních rolí. V novém vánočním snímku Přání k mání hraje slizáka s přehazovačkou, který je opět nejzápornější postavou filmu.

"Když jsem se jednoho režiséra ptal, proč mi dává pořád záporné role, tak mi odpověděl, že svině svini nezahraje. Tak možná z toho důvodu. Polichotilo mi to a doufám, že se to nijak nespojuje s mým reálným životem," věří, že je hodný člověk.

"Když jsme měli třeba v divadle představení, kde jsem v rámci toho kusu vystřílel půlku souboru, přišel jsem domů takový vyklidněný, vyrovnaný, hodný na děti. Člověk se vyřádí na jevišti nebo ve filmu a pak už se chová laskavě a empaticky," smál se Vondráček, jehož v hereckých stopách následoval i syn.

Jan Vondráček se nevěnuje jen herectví, ale také režii a muzice, jeho hlas známe i z dabingu, promlouvá jím mj. hlavní představitel seriálu Mentalista. "Poslední díly jsem ale nedělal, protože jsme se v dabingu vzbouřili kvůli podmínkám. Poslední tři roky už dělám dabing jen sporadicky, protože jsme se s asi 180 herci ze dne na den ocitli na černé listině," uzavřel herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám