Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První zvěsti o tom, že spolu podnikatel v oblasti nových technologií Ted Dhabnik a americká herečka Tara Reid (42) něco mají, se objevily už v září. Tehdy ji doprovodil na oslavu narozenin Christiny Milian. Od té doby už nějaká doba utekla a ti dva spolu stále jsou.

Když ve čtvrtek před restaurací Craig v Západním Hollywoodu nastupovali do svého luxusního auta, vypadali šťastněji než kdy jindy. Na první pohled je jasné, že těmhle dvěma to spolu velmi dobře klape.

Během večera byla Tara oblečená do kožichu a šatů, bohužel dostatečně krátkých na to, aby odhalily její nohy. Ty působí stále kostnatěji!

Narážky, že trpí poruchou příjmu potravy, přitom blondýnka zarputile odmítá. „Nejsem anorektička. Nikdy jsem nebyla..., nemám potíže s jídlem,“ rozhořčila se pro Daily Mail. „Jsem jenom hubená. Lidé mají nadváhu, ale taky je nenapadáme pokaždé, když vyjdou ven,“ dodala.

„Vážím pořád stejně... Já jím. Jím pořád, celou dobu. Ale to je prostě moje přirozená váha a lidé mě musí nechat na pokoji,“ snaší se absenci tělesné hmoty obhajovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám