Hlavní obsah
Článek

V projektu DOMA každý rok představuje jeho autor Štěpán Hon 12 svých oblíbených osobností v jejich domovech. Letos se z fotografií dozvíte, jak vypadá domácnost Kláry Melíškové, Alice Nellis, Rostě Nováka nebo Petra Čtvrtníčka.

To vše v podobě charitativního kalendáře, který vedle fotografií nabízí i plánovací plochu a údaje o více než 250 svátcích a významných dnech, často spojených právě s charitou. V kalendáři uvidíte také domovy hereček Pavly Beretové, Lenky Krobotové, Petry Nesvačilové a Andrey Růžičkové a herců Jana Budaře, Václava Neužila, Jaroslava Plesla a Jiřího Vyorálka.

Projekt má více charitativních rozměrů. Kalendář se neprodává, je možné jej získat jen jako odměnu za dar společnosti Arkadie, která již více než 25 let zajišťuje na Teplicku rozsáhlou škálu služeb pro téměř tři stovky lidí s kombinovaným postižením, v jejíchž chráněných dílnách je i kompletován.

Letos je kalendář vytištěn v nákladu 1000 ks a 200 kusů nese navíc originální podpisy všech portrétovaných. Prostý kalendář je přitom odměnou za dar Arkadii ve výši 500 Kč a všemi podepsaný kousek je odměnou za dar v minimální výši 1500 Kč.

Reklama

Další články

Načítám