Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hudební svět opustil zpěvák Johnny Hallyday, jehož popularita byla ve frankofonních zemích srovnatelná s postavením Elvise Presleyho na americké scéně. Jeho úmrtí je nejbolestivější pro manželku Laeticii Hallyday (42), s níž zpěvák adoptoval dvě děti.

Johnny Hallyday bojoval s rakovinou plic. V závěrečném stádiu nemoci odmítl péči lékařů a poslední dny svého života strávil doma obklopen svými nejbližšími. Slavný hudebník vážné zdravotní komplikace přiznal letos v březnu. Přesto se s Laeticií několikrát objevili ve společnosti. Naposledy to bylo v září na pohřbu herečky Mireille Darc (†79).

Ikona francouzské hudby se během své bohaté kariéry pětkrát oženila, z toho dvakrát s herečkou Adeline Blondieau. Poprvé byla jeho manželkou téměř dva roky, podruhé pouhý jeden měsíc.

Poslední životní partnerkou Johnnyho Hallydaye se v roce 1996 stala Laeticia Boudou, která je o devět let mladší než zpěvákův syn David (51), jehož matkou je zpěvačka Sylvie Vartan. Dceru Lauru (31) zplodil s herečkou Nathalií Baye. Nejmladšími dětmi Hallydaye jsou holčičky Joy (9) a Jade (13), které s Laeticií adoptovali z Vietnamu.

Reklama

Další články

Načítám