Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

I kdyby pod stromečkem za pár týdnů nenašel jediný dárek, může být spokojený! Swingový zpěvák Jan Smigmator (38) ty největší prezenty dostal s předstihem. Nedávno se totiž stal tatínkem prvorozeného syna Freda, má za sebou veleúspěšné koncerty Sinatrology v Lucerně a ještě do světa vypustil vánoční album. A protože chtěl udělat radost sobě i svým fandům, rovnou natočil i klip k písni Čtyři svíce.

„Téměř všichni kolegové z branže točí klipy. Nemohl jsem zůstat pozadu a taky se do toho konečně pustil. Obrovskou radost mám především z toho, že i když jsem s přípravami začal na poslední chvíli, podařilo se dát dohromady skvělý tvůrčí team. Režie se chopil Jakub Mahdies, mimochodem kytarista kapely Sebastian, o střih se postaral můj brácha Mirek a takovou třešničkou na dortu je pak obsazení hlavní role dědečka. Toho si totiž zahrál Petr Nárožný,“ vypráví Jan Smigmator a hned vysvětlil, co jej s oblíbeným hercem spojuje.

„Pojí nás dlouholeté přátelství a především láska ke swingu, jazzu a big bandům. Pravidelně chodí s manželkou na moje koncerty a já se svou manžeIkou zase na něj do Činoheráku. I když má opravdu hodně plný diář, čas na natáčení mého vánočního klipu k písni Čtyři svíce si rád udělal a myslím, že je v něm úžasný,“ dodává zpěvák a my s ním souhlasíme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám