Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme byli u natáčení videoklipu mladé zpěvačky Adély Částkové Malý princ, zastihli jsme ji v modelu se vzorem cibuláku, který si v minulosti oblíbila i Lucie Borhyová anebo Ewa Farna. Teď jsme se ale dostali k dalším snímkům z příprav klipu a byli jsme překvapeni, kolik Adéla během natáčení vytřídala outfitů a doplňků.

"Spolu s mojí maminkou a vizážistou a stylistou Pavlem Kortanem jsme šaty hodně dlouho vybírali v mosteckém salonu, který vlastní naše dobrá známá, ta byla tak hodná, že mi je půjčila. Jinak bychom utratili statisíce. Chtěli jsme, aby modely byly romantické a krásné, tak se to, myslím, povedlo," soudí Adéla.

Mladé zpěvačce se daří i posilování fanouškovské základny. V anketě Český slavík se patnáctiletá slečna v kategorii Hvězda internetu dostala na krásné 6. místo. Adéla již několik let spolupracuje se známým skladatelem Ondřejem Fiedlerem, který jí skládá většinu písní. "Je to spolupráce, která mě nesmírně baví a vážím si jí," říká.

Do konce roku Adéla chystá vystoupení pro své fanoušky v Praze i v Brně, od konce listopadu ji navíc můžeme vidět v muzikálu Romeo a Julie. Co se týče její vlastní tvorby, sotva Adéla natočila klip, už má rozpracovanou další písničku. Tahle holka opravdu nezahálí!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám